01.07.2024 Ірина Литвинчук

Дайджест: головні новини за червень 2024

Підбірка статей за червень 2024 року

Відтепер щомісяця ми будемо робити підбірку головних і важливих статей місяця, аби ви не пропустили головне. Тож, підводячи підсумки червня, слід зауважити що місяць видався продуктивним і цікавим.

Ну а тепер перейдемо до нашої добірки найцікавіших статей та кейсів в статті, нижче.

1. Перше, на що слід звернути увагу - у червні було проведено два вебінари. Перший був на тему “ Приховання чутливої інформації в закупівлях”. Розбір вебінару разом із його записом було опубліковано на Інфобоксі у статті.

2. Другий вебінар стосувався теми “Ефективної закупівлі електроенергії”. Даний вебінар було розбито на Частину 1 та Частину 2.

3. Також були зміни, що відбулись у частині локалізації висвітлені у кількох статтях. Перша стаття, власне, про що йдеться у самих змінах “ Зміни щодо підтвердження ступеня локалізації виробництва товарів” та друга стаття у вигляді відповідей на предметні питання щодо цих змін. Відповіді на питання читайте за посиланням.

4. Цікаве інтерв’ю з Борисом Любичем, директором ТОВ “Оператор ГТС Україна” де дізнаєтесь про досвід та всі тонкощі їх закупівельного процесу.

5. І наостанок хочемо виділити статтю із відповідями по Prozorro.Market.

Найцікавіше попереду! Слідкуйте за нашими новинами та вдалих закупівель.


підсумки, дайджест,

Коментарі

До цієї статті ще немає коментарів. Станьте першим.