02.01.2024 ДП "Прозорро"

Prozorro Awards 2023

Повномасштабне вторгнення дало зрозуміти, що прозоре та ефективне витрачання державних коштів – одна з головних вимог українців. І ми щиро раді, що протягом 2023-го все більше закупівель поверталося в систему Prozorro. 

Також ми постійно спостерігаємо зростання спільноти людей, які фахово моніторять закупівлі в Prozorro та розвивають сферу. Це допомагає впливати на те, що і як купує держава. 

Усі найкращі результати в публічних закупівлях ми відзначили під час Prozorro Awards 2023. Були нагороджені замовники з різних сфер, які найактивніше використовували систему Prozorro, Prozorro Market і залучили найбільше постачальників на торги. Зокрема Укрпошта, Укренерго, Військово-медичне управління СБУ. 

Відзнаки отримали люди та організації, які зробили вагомий внесок у розвиток публічних закупівель цього року. Як органи державної та місцевої влади і замовники, так і представники бізнесу, громадських та міжнародних організацій, експертного середовища та медіа

Також на заході ми провели благодійний аукціон, на якому зібрали 155 тис. грн на потреби 47-ї бригади, де служить Олександр Ніколов — брат Юрія Ніколова. Він передав із фронту 5 своїх етюдів, де зображені різні історії, які військовий зустрів на своєму шляху.

Ми вдячні закупівельний спільноті, яка весь рік невпинно працювала над тим, щоб наша держава ефективно витрачала кошти під час війни. Впевнені, це відбуватиметься й у наступному році. 

Захід було організовано завдяки Міністерство економіки України, ДП «Прозорро», Kyiv School of Economics за підтримки проєкту USAID / UKaid проєкту TAPAS Project/Прозорість та підзвітність у держуправлінні та послугах

підсумки,

Коментарі

До цієї статті ще немає коментарів. Станьте першим.