25.02.2021 Оксентія Груба

«Укладення, зміна, розірвання договору про закупівлю, процес звітування про його виконання»

новий випуск відеокурсу «Професійно про закупівлі»

У новому матеріалі відеокурсу «Професійно про закупівлі» на тему «Укладення, зміна, розірвання договору про закупівлю, процес звітування про його виконання» заступниця директора Департаменту сфери публічних закупівель Мінекономіки Тетяна Мішта розповідає про таке:

Як погодити умови договору і чому таку важливу роль відіграє його проєкт при оголошенні тендеру?

У яких випадках замовник та постачальник можуть змінити істотні умови договору і як це обґрунтувати?

Як розірвати договір про закупівлю і чому так важливо прописувати порядок його розірвання?

Коли потрібно звітувати про виконання договору?

Попередні відео знайдете за покликаннями: Професійно про закупівлі: корисний відеокурс для вас, Що треба знати та розуміти замовникові про планування та визначення предмета закупівлі, Нові методи здійснення закупівель, які визначені новою редакцією Закону, Організація закупівельної діяльності: уповноважена особа/тендерний комітет, централізовані закупівельні організації, Відкриті торги — основна процедура закупівлі

Також за покликанням можете ознайомитись із запитаннями та відповідями на них щодо договору про закупівлю на форумі з публічних закупівель.

Укладення договору, розірвання договору, звітування,

Коментарі

Катерина 2021-03-09 10:44:25
Добро дня ! Таке запитання: договір про закупівлю укладено згідно проведення спрощеної закупівлі, предмет закупівлі різні овочі і фрукти. Постачальник підвищує ціну на один овоч згідно п.2 ч.5 ст.41, підтверджує довідкою зі статистики. Якщо протягом 90днів збільшиться ціна на інший овоч, чи можно укладати додаткову угоду 2 раз?