18.01.2021 ДП "Прозорро"

«Професійно про закупівлі»: корисний відеокурс для вас

Інформація щодо відеокурсу від Мінекономрозвитку

Департамент сфери публічних закупівель Мінекономрозвитку запустив відеокурс для замовників «Професійно про закупівлі». У циклі з 10 матеріалів будуть розкриті найбільш актуальні теми оновленого закупівельного законодавства. Фахівці департаменту пояснять найважливіші аспекти призначення уповноважених осіб, складання тендерної документації, планування закупівель, укладання, зміни, виконання та розірвання договору про закупівлю, рамкові угоди, міжнародну співпрацю.

Повний перелік тем відеокурсу: «Огляд новел в закупівельному законодавстві», «Планування закупівель або що треба знати та розуміти замовникові про планування та визначення предмета закупівлі», «Нові методи здійснення закупівель, які визначені новою редакцією Закону», «Організація закупівельної діяльності: уповноважена особа/ тендерний комітет, централізовані закупівельні організації», «Відкриті торги — основна процедура закупівлі», «Відкриті торги: чи є відмінності між відмовою в участі у процедурі закупівлі або відхиленням тендерної пропозиції та відміненим тендером і визнаним таким, що не відбувся», «Укладення, зміна, розірвання договору про закупівлю, процес звітування про його виконання», «Переговорна процедура закупівлі по-новому», «Рамкові угоди», «Україна в міжнародній системі координат державних закупівель». 

Курс покликаний допомогти закупівельникам підготуватись до обов'язкового тестування уповноважених осіб.

У першому випуску директорка департаменту Лілія Лахтіонова розбирає першу тему курсу — «Огляд новел в закупівельному законодавстві». Ви дізнаєтесь, з чим було пов'язано прийняття нової редакції Закону, а також про ключові нововведення у сфері публічних закупівель. 

Нові серії чекайте щотижня!

департамент сфери публічних закупівель, закупівля, законодавство, планування, уповноважена особа, відкриті торги, переговорна процедура,

Коментарі

ІННА 2021-01-22 14:47:46
А все інше - на платних курсах.
Оленка 2021-01-19 15:23:13
Нічого у відео нового