05.02.2021 Оксентія Груба

«Організація закупівельної діяльності: уповноважена особа/тендерний комітет, централізовані закупівельні організації»

четвертий випуск відеокурсу «Професійно про закупівлі»

Фахівці Департаменту сфери публічних закупівель записали цикл відеоматеріалів «Професійно про закупівлі» . У цих відео розкриті найбільш актуальні теми оновленого закупівельного законодавства. До вашої уваги — новий випуск на тему: «Організація закупівельної діяльності: уповноважена особа/тендерний комітет, централізовані закупівельні організації».  

У ньому заступниця начальника відділу професіоналізації сфери публічних закупівель Світлана Слінчак розповідає про уповноважену особу та особливості її діяльності, а також переваги створення та функціонування ЦЗО як ефективного інструмента для організації та проведення закупівель. 

Повний перелік тем записаних відео такий: «Огляд новел в закупівельному законодавстві», «Планування закупівель або що треба знати та розуміти замовникові про планування та визначення предмета закупівлі», «Нові методи здійснення закупівель, які визначені новою редакцією Закону», «Організація закупівельної діяльності: уповноважена особа/ тендерний комітет, централізовані закупівельні організації», «Відкриті торги — основна процедура закупівлі», «Відкриті торги: чи є відмінності між відмовою в участі у процедурі закупівлі або відхиленням тендерної пропозиції та відміненим тендером і визнаним таким, що не відбувся», «Укладення, зміна, розірвання договору про закупівлю, процес звітування про його виконання», «Переговорна процедура закупівлі по-новому», «Рамкові угоди», «Україна в міжнародній системі координат державних закупівель». 

уповноважена особа, тендерний комітет, централізована закупівельна організація,

Коментарі

До цієї статті ще немає коментарів. Станьте першим.