05.05.2022 Лілія Кулик

Звіт з ЄДР знову формується в Прозорро

Щодо роботи інтеграції Прозорро з ЄДР, податковою та формування довідки з МВС

Інтеграція Прозорро та ЄДР знову працює

Наразі в системі Прозорро відновлено  формування довідок з ЄДР. Тож тепер в системі, як і раніше, під час проведення конкурентних процедур закупівлі (відкриті торги, відкриті торги з публікацією англійською мовою тощо) під час розгляду пропозиції формується довідка з ЄДР. Приклад формування довідки ви можете побачити на скріншоті нижче.


Формування довідки з податкової

Також в Прозорро продовжує працювати інтеграція з ДПС. Довідки в системі формуються, приклад формування довідки ви можете переглянути на картинці нижче.


Інформація про відсутність судимості

Також нагадуємо, що з 18.04.2022 у МВС запрацював сервіс vytiah.mvs.gov.ua, за допомогою якого громадяни України можуть отримати електронну послугу замовлення витягу з інформаційно-аналітичної системи «Облік відомостей про притягнення особи до кримінальної відповідальності та наявності судимості».

Електронний сервіс дозволяє замовити та отримати витяг про притягнення до кримінальної відповідальності, відсутність/наявність судимості або обмежень, передбачених кримінально-процесуальним законодавством України.

Детальніше про це ми писали в статті Новий функціонал МВС для отримання безкоштовної довідки про відсутність судимості

стаття 17,

Коментарі

До цієї статті ще немає коментарів. Станьте першим.