25.07.2022 Лілія Кулик

Відображення ціни за одиницю в звіті про договір про закупівлю

Чому може не відображатись ціна за одиницю в звіті про договір про закупівлю

Наразі є звернення з приводу відображення ціни за одиницю в звіті про договір про закупівлю на порталі prozorro.gov.ua. Замовники зазначають, що вони під час публікації вносили ціни за одиницю, але вони на порталі не відображаються. 

Чому не відображаються ціни за одиницю в звіті про договір про закупівлю

Блок цін за одиницю відображається в розділі “Укладений договір”. При цьому сам блок Укладений договір відображається тільки в разі наявності в ньому документів. Про це ми писали в статті Нове відображення на порталі звіту про договір про закупівлю.

Відповідно, якщо ви не додаєте файл договору до звіту, то весь блок “Укладений договір” не буде відображатись на порталі, в тому числі і блок з цінами за одиницю.
Надамо приклад, коли файл договору наявний https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2022-06-30-003871-a.

Та інший приклад, де замовник не опублікував жодного документу в розділі Укладений договір https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2022-07-12-006489-a.

Чи не порушую я законодавство через те, що цін не видно на порталі

Ні. По-перше, це просто карта тендера і вона не є звітом про договір про закупівлю Сам звіт можна переглянути натиснувши згори сторінки “Друкувати звіт про договір про закупівлю”.

Ну і додатково варто зазначити, що перелік обов’язкових полів звіту про договір про закупівлі наведений в частині 3 статті 3 Закону і там немає обов’язкового поля Ціна за одиницю.

звіт про укладений договір,

Коментарі

До цієї статті ще немає коментарів. Станьте першим.