09.02.2023 Ірина Литвинчук

Щодо відображення КЕПу у звіті

Де тепер відображається електронний підпис при формуванні звіту

З 12 квітня 2022 року в системі Прозорро було оновлено процес публікації звіту про договір про закупівлю. Наразі публікацію звіту спрощено. Про це ми писали у статті щодо нового відображення на порталі

Тепер на карті тендера відображається блок укладений договір, тільки якщо замовник оприлюднив договір при публікації звіту, і блоку “Укладений договір” немає, якщо замовник не підвантажив договір. Тут все вірно.  

Виходить, якщо Замовник не додавав договір під час публікації звіту, блок "Укладений договір" ми не побачимо, до моменту, коли Замовник буде робити звіт про виконання цього договору. Оскільки коли замовник формує даний звіт - так чи інакше він накладає свій КЕП. Даний КЕП технічно кріпиться до документів до договору, тобто блоку із укладеним договором. Та оскільки сам договорів раніше не був підвантажений - цей блок виводиться лише із електронним підписом, що не є помилкою. 

Тож, Замовники, звертаємо Вашу увагу на те, що на порталі останній КЕП, накладений на формування Звіту про виконання договору, відображається у блоці "Укладений договір".

Приклад такого відображення Ви можете побачити тут, або на картинці нижче:


звіт про укладений договір, звітування, закупівля без використання електронної системи,

Коментарі

До цієї статті ще немає коментарів. Станьте першим.