11.03.2021 ДП "Прозорро"

«Рамкові угоди»

новий випуск відеокурсу «Професійно про закупівлі»

У новому матеріалі відеокурсу «Професійно про закупівлі» на тему «Рамкові угоди» заступниця директорки департаменту регулювання публічних закупівель — начальниця відділу професіоналізації сфери публічних закупівель Мінекономіки Тетяна Мішта надає фахові відповіді про те: 

  • Що таке рамкова угода та які її переваги? 

  • Як користуватись рамковими угодами? 


Зручність та ефективність такого інструменту оцінять замовники, що з року в рік проводять закупівлі одного і того ж товару чи послуги. Це можуть бути, наприклад, пальне, продукти харчування, канцелярія, медичні засоби тощо. А для учасників – це можливість налагодити співпрацю на чітко визначений період.

Попередні відео знайдете за покликаннями:  Професійно про закупівлі: корисний відеокурс для васЩо треба знати та розуміти замовникові про планування та визначення предмета закупівліНові методи здійснення закупівель, які визначені новою редакцією ЗаконуОрганізація закупівельної діяльності: уповноважена особа/тендерний комітет, централізовані закупівельні організаціїВідкриті торги — основна процедура закупівлі, Укладення, зміна, розірвання договору про закупівлю, процес звітування про його виконання, Переговорна процедура закупівлі по-новому.

рамкові угоди, професійно про закупівлі,

Коментарі

алексей 2021-03-14 18:54:28
хорошо говорит
Ірина І. 2021-03-12 15:34:52
ну оті всі серії ще якось поєднані, а до чого тут рамкові угоди ніхто мабуть не розуміє
Олег Володимирович 2021-03-17 20:18:57
Ірина І., Лише ви не розумієте ахахаха