21.06.2022 ДП "Прозорро"

Документи для підтвердження відсутності підстав за статтею 17

Документи, що можуть знадобитися переможцю для підтвердження відсутності підстав за статтею 17:

SmartTender підготували покрокову інструкцію, у якій детально пояснюють де, яким чином та в які строки можна отримати документи, що знадобляться переможцю – https://bit.ly/smart-doc 

Коротко про такі документи:

Інформаційна довідка з Єдиного державного реєстру осіб, які вчинили корупційні або пов’язані з корупцією правопорушення

Порядок дій для отримання такої довідки не змінився й отримати її можна безкоштовно. Для цього перейдіть за покликанням: https://bit.ly/cor-nazk та заповніть дані про електронний підпис.

Довідка буде сформована та завантажена в архіві, що міститиме довідку та файл електронного підпису. За допомогою такого файлу можна дізнатися про підписанта та орган видачі довідки.

Витяг з інформаційно-аналітичної системи «Облік відомостей про притягнення особи до кримінальної відповідальності та наявності судимості»

Нагадаємо, що Наказом МВС: https://bit.ly/nakaz-mvs скасована видача Довідок МВС про відсутність судимості. Водночас такі довідки видаються у формі витягів з системи «Облік відомостей про притягнення особи до кримінальної відповідальності та наявності судимості».

Щоб отримати витяг, перейдіть за покликанням: https://bit.ly/vytiah-mvs виберіть опцію «Отримати витяг» та ідентифікуйтеся за допомогою УЕП чи КЕП.

Довідка про банкрутство

У довоєнні часи отримати довідку про банкрутство можна було через сайт Урядового порталу. Водночас щоб захистити важливу інформацію, на час воєнного стану доступ до відомостей обмежено.

Єдиний можливий варіант – запит до міжрегіональних управлінь Міністерства юстиції України за місцеперебуванням. Тож слід звернутися з письмовим запитом на електронну пошту управління з проханням надати відповідну інформацію.

Текст запиту складається в довільній формі, де вказується імʼя чи назва запитувача інформації, кода ЄДРПОУ, юридичної адреси та директора юридичної особи.

Довідка про відсутність заборгованості зі сплати податків і зборів

Заява на видачу довідки про відсутність заборгованості можна зробити у паперовій формі за місцем обліку платника податків або в електронній формі.

Для цього потрібно заповнити заяву через Електронний кабінет платника податку https://bit.ly/tax-cabinet-
стаття 17,

Коментарі

До цієї статті ще немає коментарів. Станьте першим.