09.12.2021 Ірина Литвинчук

Спілкування з експерткою з публічних закупівель щодо договору про закупівлю» Неллі Стельмах

На форумі з публічних закупівель Прозорро Інфобокс до 15 грудня триває спілкування на тему «Договір про закупівлю» з експерткою з публічних закупівель — Неллі Стельмах. Чекаємо на ваші запитання.

спілкування, форум з публічних закупівель,

Коментарі

Тетяна 2021-12-16 08:38:15
Доброго дня! хочу почути Вашу позицію щодо такої ситуації: На початку 2021р була закупівля молока на 190 тис. В мистопаді додатковою угодою зменшили обсяги, Кошти які виникли я спрямувала на закупівлю овочів, бо їх ціна збільшилась протягом року а кількість пропорційно зменшувалась.. Овочі була теж СЗ на 2021 рік. Вчора я заключила прямий договір на постачання овочів.. виникли спірні позиції з колегами.. чи правильно я вчинила? Хто так робив, і має якісь обґрунтування переконливі прошу поділитись.. Якщо можна прошу посилання на якісь рішення, висновки перевірок, позицію аудиторів.. може вебінар?.. Про рекомендаційний характер листа Мінекономіки про планування знаю) на нього і спираюсь.. Щиро дякую Вам за вичерпну відповідь!!!! всього найкращого!
Лілія 2021-12-15 14:40:50
Під час проведення процедури закупівлі від Учасників вимагалося надання проекту договору в редакції, встановленій у Додатку 2 тендерної документації, підписаного уповноваженою особою та посвідченого відбитком печатки (у разі використання). Під час заповнення електронних форм оголошення Замовник завантажив додаток 2(проект договору) та додатки до цього договору(окремими документами). В договорі вказано, що додатки є невідємною частиною договору. Чи мають учасники подавати проект договору з додатками?
АННА 2021-12-13 16:30:42
Доброго дня! Укладено договір на закупівлю ліків за результатами процедури відкриті торги з публікацією англ.мовою. В зв'язку з відсутністю деяких позицій лікарських засобів у виробника (є офіційний лист) зазначених в договорі, постачальник звернувся з пропозицією укласти додаткову угоду в частині зміни виробника по деяких позиціях. Питання : Чи не буде порушенням укладання дод.угоди на зміну виробника. При цьому ціна, кількість та технічні характеристики залишаються без змін.