08.11.2021 ДП "Прозорро"

Розпочалося тестування уповноважених осіб

На Prozorro запрацювало онлайн-тестування уповноважених осіб. І ви вже зараз можете скласти тест на https://exam.prozorro.gov.ua.
Нагадаємо, що вже з 1 січня 2022 року відповідати за здійснення закупівель зможуть лише уповноважені особи, які підтвердять володіння базовими знаннями у сфері публічних закупівель.

Як проходитиме тест:
  • 50 випадковим чином обраних запитань з 4 варіантами відповідей, лише одна з них правильна;
  • 60 хвилин на відповіді
  • необхідно мінімум 30 правильних відповідей для успішного проходження тесту
  • можна відповідати на питання послідовно або в довільному порядку;
  • ви можете вийти з тестування та повернутись до його проходження, поки не закінчився час
  • якщо ви не наберете необхідної кількості балів, можливість повторної здачі тесту з' явиться у вас уже за 72 години. Важливо: для проходження тестування уповноваженій особі потрібен електронний підпис.
  • Це може бути кваліфікований цифровий підпис (КЕП) або удосконалений цифровий підпис (УЕП). Підпис може бути оформлений в будь-якому акредитованому центрі сертифікації ключів (АКСЦ). Ви можете застосувати як особистий ключ, оформлений на вас як на фізичну особу, так і службовий (в якому є інформація про організацію та/або посаду).
Результати тестування будуть автоматично визначені системою після того, як ви натиснете кнопку «Завершити тестування» та накладете електронний підпис. Тоді ж система сформує для вас сертифікат про успішне його проходження.
Бажаємо вам успішного проходження тесту та вдалих закупівель!
Функціонал тестування уповноважених осіб реалізований за підтримки проєкту USAID/UKaid TAPAS Project/Прозорість та підзвітність у держуправлінні та послугах, що реалізується Фондом Євразія.
тестування, уповноважена особа,

Коментарі

Надія 2021-11-10 07:40:51
Відповідно до ч.3 Наказу від 11.06.2020 № 1082 "Про затвердження Порядку розміщення інформації про публічні закупівлі" "Після внесення інформації в електронні поля, на неї накладається кваліфікований електронний підпис посадової особи". Я правильно розумію, що уповноважена особа повинна мати лише КЕП?
Журавська Юлія 2021-11-11 13:49:11
Надія, так. Тільки КЕП.