10.04.2020 ДП "Прозорро"

Основні можливості BI Pro - професійного модулю аналітики

Відео-урок про те, як користуватись розширеним модулем аналітики BI Pro

В системі Prozorro у кожного є можливість не тільки переглядати деталі закупівель, але й аналізувати закупівлі, Замовників, Постачальників за допомогою модуля аналітики. 

Наразі є 2 модулі аналітики:

- публічний модуль аналітики bi.prozorro.org

- професійний модуль аналітики  bipro.prozorro.org

bi.prozorro.org містить інформацію про всі закупівлі, що відбулись в системі Прозорро з 2015 року. За допомогою цього ресурсу можна зробити вибірки закупівель за конкретними параметрами, за конкретним Замовником чи Постачальником тощо. Також деяку інформацію можна вивантажити в формат excel для подальшого використання та дослідження.

Детальніше про те, як замовникам може допомогти публічний модуль аналітики можна переглянути у відео.


Можливості модуля аналітики для Постачальників можна переглянути в відео нижче 


Аналіз закупівель за допомогою BI Pro

BI Pro є професійною версією модулю аналітики. Цей модуль, як і bi.prozorro.org, показує всю інформацію про публічні закупівлі в режимі реального часу. Відмінність його від звичайного модулю аналітики в тому, що він надає більше можливостей для аналізу. 

Представники NGO, великі замовники та контролюючі органи мають можливість отримати розширені права доступу до модуля аналітики. Права доступу надаються за рішенням Transparency International Україна відповідно до Регламенту надання доступу до розширеного модуля бізнес-аналітики ProZorro. Ви можете подати заявку на отримання доступу,  заповнивши форму. Рішення про надання доступу надійде на Вашу електронну адресу протягом тижня.
bi, моніторинг,

Коментарі

Ростислав 2021-10-18 10:08:13
А відео з перекладом ви плануєте заливати?
Ліля 2021-10-18 10:12:13
Ростислав, з яким перекладом?
Ростислав 2021-10-18 10:22:00
Ліля, хоча б на державну на державному порталі :)
Ліля 2021-10-18 10:33:42
Ростислав, На жаль, відео не наше, тож внести зміни ми не можемо. Проте, дякую за пильність, ми, звісно, приберемо це відео зі сторінки