16.02.2021 Оксентія Груба

Оновлений калькулятор уповноважених осіб

інформація про оновлення сервісу "Калькулятор УО"
 Як ви знаєте, з 1 січня 2022 року проводити закупівлі зможуть лише уповноважені особи. 
Кількість уповноважених осіб новою редакцією Закону не обмежена. Частиною третьою статті 11 нової редакції Закону визначено, що замовник має право призначити декілька уповноважених осіб, за умови, що кожна з таких осіб буде відповідальною за організацію та проведення конкретних процедур закупівель/спрощених закупівель. Тому, оскільки кількість уповноважених осіб новою редакцією Закону не встановлена, замовник визначає достатню кількість таких осіб з урахуванням потреби та обсягів закупівель конкретної організації.
 
 З цією метою можна скористатись оновленим  онлайн-калькулятором уповноважених осіб від Київської школи економіки, який дозволяє провести орієнтовний розрахунок на підставі інформації про публічні закупівлі конкретного замовника. 
 
 Після оновлення інтерактивного сервісу «Калькулятор уповновноважених осіб» тепер там можна самостійно розрахувати витрати часу, необхідну кількість ставок та людей. Також з’явилася можливість врахувати процедуру е-каталогу. 

уповноважена особа, процедура закупівлі,

Коментарі

Наталія 2021-02-22 09:32:58
Цей калькулятор взагалі не враховує процедури, які не відбулись або відмінено. Але це теж робота, час та зусилля, які взагалі не враховані.
Галина 2021-02-18 11:07:46
Цей калькулятор, а точніше, його результати, повинні бути офіційними і обов`язковими до виконання. Інакше, керівники його просто ігнорують.
Женька 2021-02-18 10:47:42
он не дейсвует и так