20.04.2020 ДП "Прозорро"

Довідка про наявність працівників відповідної кваліфікації зразок

Приклад довідки про наявність працівників відповідної кваліфікації, які мають необхідні знання та досвід

Згідно статті 16 Закону України "Про публічні закупівлі" одним з кваліфікаційних критеріїв, які можуть використовувати Замовники в складі тендерної документації - наявність працівників відповідної кваліфікації,  які мають необхідні знання та досвід.

Встановлюйте даний критерій, якщо для Вас дійсно є принципово важливою наявність працівників відповідної кваліфікації, рівня освіти тощо. Наприклад, Вам для технічного обслуговування потрібні слюсарі саме найвищого розряду чи Ви проводите тендер на закупівлю проведення якихось медичних процедур чи санаторного обслуговування, і Вам необхідно, щоб у Постачальника були працівники з медичною освітою тощо. Проте, якщо Ви купуєте якісь товари загального вжитку, де не повинно виникнути великих складнощів з поставкою товару, то довідку про наявність працівників можна й не вимагати.

Якщо Ви вирішили, що для Вас є важливим кваліфікаційним критерієм наявність працівників відповідної кваліфікації,  які мають необхідні знання та досвід і Ви хочете використовувати даний критерій в своїй тендерній документації - то можете скористатись нашим прикладом такої довідки - за посиланням.

приклади документів, тендерна документація, стаття 16, замовник, постачальник, підготовка тендеру,

Коментарі

Ганна
конкурсних торгів вже немає мабуть ще з 2016 року