10.04.2020 Мінекономіки

Банківські гарантії: PROZORRO PROГАРАНТІЇ

Презентація про тендерне забезпечення - банківські гарантії

Що таке гарантія

При проведенні торгів в системі Prozorro Замовник може вимагати в Постачальників надання тендерного забезпечення. Одним з видів такого забезпечення (а при забезпеченні тендерної пропозиції єдиним видом забезпечення) може бути гарантія.

За гарантією банк, інша фінансова установа, страхова організація (гарант) гарантує перед кредитором (бенефіціаром) виконання боржником (принципалом) свого обов'язку. Гарант відповідає перед кредитором за порушення зобов'язання боржником (стаття 560 Цивільного Кодексу України).

У разі питань по банківським гарантіям надсилайте їх, будь ласка, на електронну адресу iccua_help@googlegroups.com

Вимоги банківської гарантії

У Замовників під час прописування вимог то гарантії, а в Постачальників під час її оформлення виникає ряд питань та проблем. В презентації нижче Ви можете побачити, що це за питання, так як без зайвих труднощів їх вирішити.

Додатково Ви можете подивитись відео-коментар на тему банківських гарантій Голови комісії ICC Ukraine з питань банківської техніки і практики Сергія Костогриза. Він наведе приклади найпоширеніших помилок при оформленні банківської гарантії та роз'яснить як їх уникнути.

Банківські гарантії, як забезпечення тендерних пропозицій для бюджетних установ

Був запит від бюджетних організацій, він був опрацьований, тож пропонуємо інфографіку з банками, що готові надавати гарантії, як забезпечення тендерної пропозиції.

Банки, що надають тендерні гарантії

Даний матеріал підготовлений нашими партнерами та розміщений на ресурсі на їхнє прохання. ДП "Прозорро" не несе відповідальності за зміст даного матеріалу.

банківська гарантія, тендерне забезпечення, тендерна документація, підготовка тендеру,

Коментарі

До цієї статті ще немає коментарів. Станьте першим.