10.04.2020 Лілія Кулик

Актуальність даних про Постачальника в Прозорро

Чому важливо, щоб дані в Прозорро завжди були актуальними та як змінити контактні дані Постачальника


Будь-який Постачальник, який хоче брати участь в публічних закупівлях має зареєструватись на одному з авторизованих електронних Майданчиків.

При реєстрації необхідно внести дані підприємства, наприклад, повна назва, код ЄДРПОУ тощо. Але це ще не все, важливо, щоб ці дані були актуальними.

Що робити, якщо змінились контактні дані

Іноді виникають випадки, коли Постачальник неправильно вніс інформацію про своє підприємство в систему. Наприклад, його повна назва Товариство з обмеженою відповідальністю “Торговий дім “Рим”, а в систему була внесена назва ТОВ “ТД “Рим”. Ніби й одне й те саме, але по суті ні. Адже назва підприємства має бути вказана повна, така як в ЄДР, наприклад. 

Дуже важливо, щоб інформація про Ваше підприємство в системі та в документах, що Ви подаєте на тендер співпадала. Тож перед тим як подати пропозицію - перевірте чи все вірно в Ваших реєстраційних даних.

Відповідно, якщо якісь дані, що Ви вказували при реєстрації змінились - необхідно змінити їх в системі. Як це зробити? Внести зміни в особистому кабінеті на електронному Майданчику або ж зателефонувати в службу підтримки вашого Майданчика і вони Вам підкажуть як діяти.

Чому важливо, щоб дані в Прозорро були актуальними

Актуальність даних в системі Прозорро дуже важлива. Чому? Тому що дані Вашої компанії відображаються в системі, як на карті тендера, так і наприклад, в друкованих формах, наприклад, в звіті про результати проведення закупівлі, як це показано на малюнку нижче.

 

А під час укладання договору та подальшої реєстрації цього договору в Державній Казначейській службі України (далі - ДКСУ) Замовник та ДКСУ будуть звіряти дані Вашої компанії в друкованих формах та в документах, що були подані для участі в тендері/договорі.

Тож щоб потім у ДКСУ не виникло питань при реєстрації договору про закупівлю необхідно щоб дані в системі були правильні.

Чи можна внести зміни в дані про підприємство після подання пропозиції

Ні. Система записує дані Вашої компанії на момент подання пропозиції. І потім відображає ці дані на карті тендеру, в друкованих формах тощо. 

Відповідно, якщо Ви внесли зміни в свої контактні дані, то ці зміни не будуть відображатись в тендерах в які Ви подали пропозицію до внесення таких змін.І потім вже немає можливості ні у Майданчика ні у ДП “Прозорро” змінити Ваші контактні дані в тендері. 

Насправді контактні дані Постачальника змінюються не так часто, тож не потрібно перед кожним тендером їх звіряти, достатньо не забувати їх корегувати в разі внесення змін в інформацію про Вашу компанію


постачальник, пропозиція, підготовка тендеру,

Коментарі

До цієї статті ще немає коментарів. Станьте першим.