06.01.2022 Поліна Колганова

Як знайти закупівлі за якими потрібно оприлюднити звіт про виконання договору

Алгоритм пошуку через bi.prozorro.org договорів по яких потрібно оприлюднити звіт про виконання договору

Уже 2022 рік і вже тиждень як закінчився строк дії багатьох тендерних договорів. І тепер потрібно прозвітуватися про їх виконання.

Відстежити такі договори допоможе публічний модуль аналітики BI Prozorro. У ньому можна відібрати закупівлі, за якими звіти ще не опубліковані.

Зверніть увагу, що дані в BI Prozorro оновлюються вночі. Тож зміни, які ви внесли сьогодні, покажуться в модулі вже завтра.

Пропонуємо вам легкий спосіб, як перевірити себе та знайти закупівлі, за якими вже потрібно оприлюднити звіти про виконання договору:

1. Перейдіть у розділ « 12. Етап закупівель (2021–2022)»

2. На листі «Тендери/Лоти» в стовпчику «Процедура закупівлі» оберіть усі всі, ОКРІМ допорогових, звітів про укладені договори, е-каталогів та запитів цінових пропозицій.

3. Потім перейдіть у розширені відбори та поставте галочку в графі «Показати всі поля». У рядку «Пошук вимірів і полів» введіть слово «згідно». Далі в стовпці «Дата закінчення дії договору (згідно за договором)» натисніть на лупу та пропишіть необхідну дату завершення строку дії договорів (наприклад, до 31 грудня 2021 року включно виглядатиме як <=31.12.2021).

4. Далі в рядку «Пошук вимірів і полів» введіть «версія 2». У стовпці «Підстатус договору (версія 2)» виберіть статус «Активний».

5. Потім потрібно вийти з розширених відборів — і ви отримаєте дані про всі закупівлі, за якими замовникам треба прозвітуватися зараз чи найближчим часом.

6. Щоби подивитися закупівлі конкретного замовника, необхідно в стовпці «Організатори» ввести відповідний код ЄДРПОУ або назву замовника.

У будь-якому випадку, якщо хочете ще спростити свої базові задачі — почитайте базові інструкції від ВІ для замовників

bi,

Коментарі

До цієї статті ще немає коментарів. Станьте першим.