10.04.2020 ДП "Прозорро"

Перевірити Замовника на порталі Дозорро

Якщо Ви вже обрали конкретний тендер і хочете взяти в ньому участь, варто поглянути на замовника більш детально

Дізнайтесь більше про Замовника, щоб оцінити ризики

Якщо Ви вже обрали конкретний тендер і хочете взяти в ньому участь, непогано було б подивитись на замовника “поближче”. Зараз існує велика кількість додаткових сервісів, які дають Вам таку можливість.

Давайте розглянемо портал Dozorro - на якому можна дізнатись, як постачальники відгукуються про обраного Вами замовника

Портал Dozorro: як перевірити Замовника

Dozorro - це онлайн-платформа (портал), де будь-хто може надати зворотній зв’язок державному замовнику чи постачальнику, суспільству чи правоохоронним органам щодо проведеної процедури закупівлі. Крім того,  даний портал покликаний допомогти у захисті інтересів того чи іншого постачальника шляхом інформування про можливі шляхи оскарження та підготовки звернень до правоохоронних та контролюючих органів.

Велика кількість негативних відгуків на замовника на Dozorro є тривожним дзвіночком, проте, не вказує на те, що замовник точно вчинив неправомірні дії. Для того, щоб дізнатись інформацію про замовника зайдіть на портал Дозорро за посиланням: https://dozorro.org/reviews та в рядок “замовник” введіть код ЄДРПОУ замовника по якому бажаєте знайти інформацію (приклад на картинці).

Відгуки на замовника

У результатах пошуку Ви зможете побачити, скільки разів на замовника залишали відгуки, переглянути ці відгуки, подивитись відповіді замовника на відгуки та реакцію громадських організацій на таку ситуацію.

Окрім цього, почитавши відгук та подивившись умови тендеру Ви можете самостійно оцінити хто правий в тій чи іншій ситуації.

моніторинг, дозорро, договір, замовник, планування,

Коментарі

До цієї статті ще немає коментарів. Станьте першим.