21.02.2023 Іванна Занюк

Онлайн навчання з публічних закупівель для учасників Prozorro

Команда електронного майданчика Е-Tender розробила безоплатний онлайн-курс з публічних закупівель “Prozorro для постачальника. Навчання та Onboarding”. 

Передумовою створення курсу стали численні звернення користувачів щодо частих змін закупівельного законодавства, через що потрібно постійно відслідковувати та освоювати нові правила. Команда Е-Тендер вирішила підтримати учасників та розробила курс, на якому розповіла про особливості участі в публічних тендерах у воєнний час. 

Курс для новачків та досвідчених 

Курс розрахований як на початківців, так і на досвідчених постачальників. Новачки отримають систематизовану інформацію про те, як працює Прозорро та як успішно продавати державі. Для досвідчених учасників - це ще й стане інструмент атестації працівників компанії, а також можливість дізнаватися про останні новини у публічних закупівлях. 

Структура та програма курсу 

Курс складається із семи модулів, в кінці кожного з яких проводиться тестування на перевірку отриманих знань. В результаті проходження курсу учасник отримає іменний сертифікат про успішне завершення навчання.

Програма курсу передбачає аналіз таких питань:

  • Що таке публічні закупівлі в системі Prozorro, які особливості та способи участі у публічних закупівлях у час війни;
  • Як знайти тендер за конкретною сферою діяльності та аналізувати свою ефективність та торгах та конкурентів;
  • Як підготувати тендерну документацію та зареєструвати її на відкриті торги;
  • Як захистити свої права та оскаржити рішення замовника;
  • Як розпочати роботу в електронному каталозі Прозорро Маркет.



  • Розпочати курс можна за посиланням
    Бізнес працює в екстремальних умовах, які диктує сьогодення. Запорука стабільності економіки, зокрема, й працюючий бізнес. Тож наразі кожен має з відповідальністю відноситися до роботи на своєму фронті. 

    Питання щодо проходження навчання на нашому курсі можна задавати за телефоном 0 800 30 77 55 або надсилати на support@e-tender.ua
    навчання,

    Коментарі

    До цієї статті ще немає коментарів. Станьте першим.